pretraga proizvoda

menu

Pronađi proizvod

Korisnički portal

DOSTUPNOST

Naš neverovatno širok asortiman proizvoda povezan je sa dobrim poznavanjem tržišta, efikasnom logistikom. Težimo da prilagodimo asortiman svojih proizvoda željama i potrebama svojih kupaca. 

PRIHVATLJIVOST

Primenom nasih vrednosti , nastojimo da budemo dobar poslovni partner svojim kupcima.
Istovremeno, veoma nam je bitno da poslujemo pouzdano i odgovorno , garantujući na taj način održivi razvoj kompanije, lokalne zajednice i očuvanje zivotne sredine.

  • poslujemo sa integritetom i ispunjavamo obećanja
  • nastojimo da budemo izuzetni u svemu što radimo
  • prema svima se ophodimo otvoreno, iskreno i sa poštovanjem

PRISTUPAČNOST

Fleksibilni smo i spremni da razmišljamo zajedno sa Vama sa ciljem da realizujemo dodatnu vrednost za Vas i Vaše klijente

SVESNOST

Kompanija Hydrosystems ulaže u razvoj svojih zaposlenih.Što bolje poznajemo svoj posao, to ćemo biti sposobniji da Vama pomognemo i posavetujemo Vas. Takođe razmenjujemo znanje sa našim međunarodnim partnerima i učimo jedni od drugih na osnovu „najboljih praksi“ , sto primenjujemo za stalno unapredjenje usluge prema našim kupcima.

Lična usluga je važan deo usluge koju pružamo. Samo na taj način možemo zaista dobro da Vam pomognemo.  Naši zaposleni su spremni da daju profesionalni odgovor na sva vaša pitanja i uvek su na raspolaganju da zajedno sa Vama razmotre najbolje rešenje.

ODGOVORNO PREDUZETNIŠTVO

U kompaniji  Hydrosystems , vodimo računa o životnoj sredini, društvu i budućnosti. Na tržištima na kojima smo aktivni, nudimo najkompletniji mogući asortiman proizvoda. Da bismo to postigli, kupujemo proizvode širom sveta. Blisko sarađujemo sa brojnim dobavljačima i redovno posećujemo njihove fabrike, između ostalog da bismo se uverili da se proizvodi proizvode na odgovoran način.

Kad god je potrebno, takođe sarađujemo sa specijalizovanim dobavljačima kako bi naši proizvodi savršeno ispunili želje naših kupaca i zadovoljili zakonske propise.
Ukratko, svesni smo naše odgovornosti i dajemo svoj doprinos!